Wij hebben ervaren dat chauffeurs minder schades rijden, minder brandstof gebruiken, als ze méér weten. Daarom bieden wij kennis aan, die hen beter voorbereid op hun rit. Vanaf het moment dat ze instappen, tot aan de deur van hun bestemming.

Op basis van de schadecijfers van uw bedrijf bieden wij een presentatie aan voor uw chauffeurs. Het effect is veelal dat het schadeverloop beter wordt. Dit komt omdat de chauffeurs tijdens zo’n presentatie worden aangesproken door mensen met verstand van zaken. Die in staat zijn om de taal van de chauffeur te spreken en met praktijkvoorbeelden een toelichting te geven.

Om dit te bereiken is het nodig dat we met u als ondernemer om de tafel zitten om de veiligheidscultuur van het bedrijf onder de loep te nemen. Het is nodig dat het veiligheidsbeleid door iedereen wordt gedragen. Van hoog tot laag. Als uitvloeisel leidt dit tot trainingen die nodig zijn op ieders vlak.

Hoe werkt het?

Nascholing Code 95

In het kader van de Code 95 trainingen bieden wij trainingen aan zodat uw chauffeurs gecertificeerd blijven. Deze trainingen bieden wij graag ieder jaar aan. Niet alleen om de opgedane kennis te verfrissen en aan te vullen, maar ook om uw chauffeurs te vertellen wat hun gedragsverandering teweeg heeft gebracht. Het stimuleert en motiveert uw chauffeurs om zich blijvend in te zetten voor schadevrij rijden.

Daarnaast moet er binnen 5 jaar voldaan zijn aan de code 95 regeling. Als Claimless uw chauffeurs ieder jaar traint heeft u na 5 jaar voldaan aan de code 95 regeling. Daarnaast helpt Claimless uw chauffeurs zich telkens te verbeteren op het gebied van schadepreventie.